Profil

Av. Deniz Cem TOPTAŞ

1979 Samsun doğumludur. Eskişehir Anadolu Lisesi’ ni 1997 senesinde bitirmiş ve 2003 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nde lisans öğrenimini tamamlamıştır. Halen Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nde Ekonomi Hukuku dalında yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir. Stajını Eskişehir Barosu’ nda tamamladıktan sonra İstanbul’ a yerleşmiş ve yaklaşık 10 yıldır serbest avukatlık yapmaktadır. 2005 senesinde Türk Patent Enstitüsü’ nün açmış olduğu sınav sonucu marka ve patent vekili olmuştur.

Başlıca çalışma alanları Aile Hukuku, İcra-İflas Hukuku, Ticaret Hukuku, Kat Mülkiyeti Hukuk, İş Hukuku ve Fikri Mülkiyet Hukukudur. İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Almanca bilmektedir.

Bu sitede bulunan her türlü bilgi, yazı ve yapılan açıklamalar bilgilendirme amaçlıdır. Reklam amacı taşımaz. Bu nedenle, haksız rekabet yaratıldığı şeklinde algılanmamalı ve yorumlanmamalıdır. Ziyaretçiler ve Müvekkillerin, Sitede yayımda olan bilgiler nedeniyle zarara uğradıkları iddiası bakımından Hukuk Büromuz herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
© Beylikdüzü Avukat: Av. Deniz Cem Toptaş - Toptaş Hukuk Bürosu